Kapalı Halı Saha Yapımı

KAPALI HALI SAHA YAPIMI

Kapalı halı saha yapımı projesi genellikle 50x30 metrekare standart halı saha boyutunda veya mini halı saha diye tabir edilen 40x20 metrekare boyutunda imal edilmektedir. Bu ölçülerin dışında müşterilerin isteklerine uygun olarak farklı ölçülerde de kapalı halı saha yapımı gerçekleştirmekteyiz. Kapalı halı saha yapımı için öncelikle sahanın yapılacağı alana hatıl beton atılır. Alan düz bir hale getirilir. Ve ardından çelik konstrüksiyon ile oval bir şekilde kaplanır. Betonun üzerine mıcır döküldükten sonra sentetik çim serilir ve sentetik çime granül serpiştirilir. Ardından çelik konstrüksiyona branda germe işlemi yapılır. Tel örgüler de yapıldıktan sonra kale direkleri, istenirse açık veya kapalı tribün eklendikten sonra işlem tamamlanır. Tüm bu kapalı saha yapımı işlemi 1 ay kadar bir zaman almaktadır. Hemen siz de anahtar teslim kapalı halı sahanız için bizden maliyet hesaplama alabilir, fiyatlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

KAPALI HALI SAHA İMALATI

Kapalı halı saha imalatını 2005 yılından bu yana gerçekleştiren firmamız, kapalı halı saha yapan firmalar arasında lider konumda olmasının nedenini birinci sınıf malzeme kalitesi ve uzman & profesyonel işçilik sunması olarak değerlendirmektedir. Şimdiye kadar çalıştığımız müşterilerimizden herhangi bir olumsuz geri dönüş almamamız, işimizi özenerek ve severek yapmamızdan, sporun herkese ulaşmasını sağlamaya çalışmamızdan kaynaklanmaktadır.

Kapalı halı saha imalatı için Avrupa standartlarına uygun olarak çalışmalar gerçekleştirirken, sadece yurt içinde Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere onlarca proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Son dönemde yurt dışında Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine de açılan firmamız bu ülkelerde de faaliyetlerine son hızla devam etmenin haklı gururunu yaşamaktadır.